De Lattiz® melkopschuimer

Er heerst een overduidelijke trend in koffieland: melkkoffies. Van latte macchiato’s tot cappuccino’s en tal van andere varianten. De combinatie van goed gebrande koffiebonen met het romige van de melk doet het erg goed, vooral bij de wat jongere generatie. Tegenwoordig is een derde van alle koffies die wordt besteld in horecagelegenheden melkkoffie. Reden genoeg voor barista’s om extra aandacht te besteden aan het melksschuim. Friesland Campina heeft daar goed op ingespeeld met Lattiz®: de automatische melkopschuimer voor naast het espresso apparaat. Met de Lattiz® produceert u binnen no-time melkschuim van barista-kwaliteit.

Lattiz logo 2.jpg
lattiz_verpakking.png

De Lattiz® Bag-in-box, voor het perfecte melkschuim

In de machine wordt de speciaal ontwikkelde bag-in-box geplaatst. In deze box zit vier liter melkproduct; de uitgebalanceerde basis voor hoge kwaliteit melkschuim. De machine is zo ontworpen dat het melkproduct niet in contact komt met het apparaat. Dit is erg hygiënisch en maakt het schoonmaken van de machine dan ook erg gemakkelijk. De inhoud van de bag-in-box is goed voor maar liefst 140 porties melkschuim. Na opening is de box ongekoeld zeven dagen houdbaar in de machine

De voordelen van de Lattiz® melkopschuimer

Met de Lattiz® melkopschuimer heeft u binnen no-time melkschuim van barista-kwaliteit. Maar dat is niet het enige voordeel. Met de Lattiz® produceert u met slechts één druk op de knop tot wel zes cappuccino’s per minuut. U bent verzekerd van perfect melkschuim van constante kwaliteit. Ook het schoonmaken is erg eenvoudig, doordat de melk niet in contact komt met de machine. De Lattiz® is daarnaast met energielabel A++ ook een duurzaam apparaat. Het aantal porties van 1 bag-in-box staat gelijk aan 17,5 literpakken gewone melk, dus ook qua verpakking draagt u bij aan het milieu.

De Lattiz® melkopschuimer is vanaf nu verkrijgbaar bij Cook & Boon. Interesse? Neem dan contact met ons op. De bag-in-box kunt u (bij)bestellen via onze webshop.

shutterstock_278456516.png

Sitemap