Itz More than you can imagine


More-Itz maakt het onmogelijke mogelijk. Hier is de 'sky' echt de 'limit' en kan alles. Een mondaine apres ski hut aan het water? Waarom niet? Ooit is wintersport in St. Moritz begonnen met een weddenschap. Mensen geloofden niet dat het ook in de winter geweldig zou ziijn. Maar dit populaire skioord bewees het tegendeel. En dit is precies wat More-Itz ook gaat doen. More-Itz is onvoorstelbaar.


360 graden feest en 365 dagen beleving


Die uitdaging wil More-Itz met haar gasten aangaan. Ze geloven dat ze de mooiste ligplaatsen hebben in de zomer, maar dat je ook in de winter maar More-Itz gaat. Ze durven te wedden dat het in de winter net zo gezellig is als in de zomer. Op het moment dat strandtenten sluiten, gooit More-Itz de tent open. More-Itz is 360 graden en 365 dagen beleving.

Meer dan je ooit hebt meegemaakt


Met het merk More-Itz gaan ze een stap verder. Hoger. In de wolken. Dichter bij de hemel. Voorbij strandtent en apres ski. Verwacht meer beleving, meer uitdaging. Meer dan je ooit hebt meegemaakt. Gooi alles wat je kent overboord. More-Itz gaat je iedere dag verbazen. Verwacht meer zomer, meer winter, meer feesten.....

More-Itz. Itz More.