News

Nieuwbouw Cook & Boon genomineerd!

De Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Breda heeft een longlist samengesteld uit de beste plannen waarvoor in de afgelopen drie jaren (2015, 2016 en 2017) een omgevingsvergunning is aangevraagd plus projecten die zijn aangemeld via de website van BLASt.


Lees meer...

Cook & Boon feliciteert Inter Scaldes

Na 10 jaar hard werken is het chefkok Jannis Brevet dan eindelijk gelukt. Graag feliciteren we Jannis, gastvrouw Claudia en de rest van het team met deze prachtige kroon op hun werk. Bovendien zijn we super trots dat dit prachtige restaurant Cook & Boon koffie schenkt.


Lees meer...

Cook & Boon maakt inhaalslag op gebied van duurzaamheid

Begin 2018 zullen we operationeel zijn in ons nieuwe pand. Het nieuwe gebouw maakt op allerlei fronten grote stappen op het gebied van duurzaamheid. Zo dragen we graag ons steentje bij aan: People, Planet en Profit!


Lees meer...

Itz More than you can imagine

More-Itz maakt het onmogelijke mogelijk. Hier is de 'sky' echt de 'limit' en kan alles. Een mondaine apres ski hut aan het water? Waarom niet?


Lees meer...

Lekkerste stop aan de A27

Scheiwijk voor fijnproevers


Lees meer...

Welkom by SYR

De afgelopen tijd arriveerden veel nieuwkomers in Nederland, onder andere uit Syrië. Mensen net als wij: met talent, dromen en ambities.


Lees meer...

Genomineerden Entree Awards 2016 bekend!

Maar liefst 4 Cook & Boon klanten zijn genomineerd voor een Entree Award:


Lees meer...

Opening Lumiére Maastricht

Na drie weken proefdraaien, gingen op vrijdag 14 oktober de deuren officieel open van het gloednieuwe filmtheater in het voormalige ketelhuis van de Sphinxfabrieken.


Lees meer...

Lekkerste cappuccino bij Scheiwijk volgens Kassa

Bij welke benzinestation kun je het beste stoppen voor de lekkerste cappuccino? Die vraag stelde het consumentenprogramma Kassa zichzelf om dat vervolgens te testen. Het tv-programma deed de cappuccinotest bij 9 benzinestations in het midden van het land. Scheiwijk sprong er bovenuit en werd als beste beoordeeld!!.


Lees meer...