News

Samenwerking met Vandal Rotterdam

Samenwerking gestart met Vandal Rotterdam. De keuken van Vandal is geïnspireerd op fusion-koken, waarbij ingrediënten en bereidingstechnieken uit de grote wereldkeukens kriskras door elkaar worden gebruikt.


Lees meer...

Theaters Tilburg kiest nog altijd voor Cook & Boon

Cook & Boon schenkt al jaren koffie bij Theaters Tilburg. Het personeel, de gasten én artiesten genieten dagelijks van een heerlijke kop koffie. Tijdens het werk of een avondje uit! We zijn dan ook erg trots dat onze koffie bij zoveel mensen in de smaak valt en het contract voor de komende jaren is verlengd.


Lees meer...

Cook & Boon haalt BRC AA-status

Cook & Boon heeft in de nieuwe koffiebranderij aan de Mijkenbroek 1 te Breda de hoogst haalbare kwaliteitsstatus behaald. Afgelopen juli is de BRC Audit afgenomen volgens de normen van BRC Global Standard, versie 7.


Lees meer...

Sneak preview Aston Martin DBS Superleggera.

Na het ondertekenen van een geheimhoudingsplicht was het voor de "die hard" Aston Martin fans zover: de sneakpreview van de nieuwe Aston Martin, de DBS Superleggera!


Lees meer...

Ijssalon Florence Gefeliciteerd!

Met veel passie zet Florence hun kennis en vaardigheden elke dag om in het maken van ambachtelijk ijs. Vakmanschap, versheid, diversiteit, service en klantvriendelijkheid is waar zij voor staan.


Lees meer...

Nieuwbouw Cook & Boon genomineerd!

De Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Breda heeft een longlist samengesteld uit de beste plannen waarvoor in de afgelopen drie jaren (2015, 2016 en 2017) een omgevingsvergunning is aangevraagd plus projecten die zijn aangemeld via de website van BLASt.


Lees meer...

Cook & Boon feliciteert Inter Scaldes

Na 10 jaar hard werken is het chefkok Jannis Brevet dan eindelijk gelukt. Graag feliciteren we Jannis, gastvrouw Claudia en de rest van het team met deze prachtige kroon op hun werk. Bovendien zijn we super trots dat dit prachtige restaurant Cook & Boon koffie schenkt.


Lees meer...

Cook & Boon maakt inhaalslag op gebied van duurzaamheid

Begin 2018 zullen we operationeel zijn in ons nieuwe pand. Het nieuwe gebouw maakt op allerlei fronten grote stappen op het gebied van duurzaamheid. Zo dragen we graag ons steentje bij aan: People, Planet en Profit!


Lees meer...

Itz More than you can imagine

More-Itz maakt het onmogelijke mogelijk. Hier is de 'sky' echt de 'limit' en kan alles. Een mondaine apres ski hut aan het water? Waarom niet?


Lees meer...