Uw koffiebonen online bestellen

Voor een goede espresso, lungo, cappuccino of latte macchiato gebruikt u alleen de allerbeste koffiebonen. De koffieboon bepaalt namelijk voor het overgrote deel de smaak van uw koffie. Cook & Boon heeft jarenlange ervaring in het selecteren van de allerbeste koffiebonen en het ambachtelijk branden van de boon tot de meest smaakvolle koffie. Het gehele productieproces houden we in eigen hand, zodat we de uitstekende kwaliteit van onze koffiebonen kunnen garanderen. Bij Cook & Boon bestelt u uw koffiebonen eenvoudig online in onze webshop. Hier heeft u keuze uit verschillende uitgebalanceerde melanges in verpakkingen van 500 gram of een kilo.

coo16012_vrp_mockup_1kg_super_wt3.png
beans.jpg

Verschillende Cook & Boon koffiemelanges

De koffiebonen van Cook & Boon komen van over de hele wereld: van Zuid-Amerika tot Afrika en Azië. Zo importeren we onze koffiebonen uit: Brazilië, Colombia, Guatemala, Honduras, Mexico, Peru, Nicaragua, Ethiopië, Indonesië en India. Iedere boon heeft zijn eigen karakteristieke smaak en aroma’s. Door het combineren van koffiebonen uit verschillende landen ontstaan onze unieke melanges:


  • Classic
  • Original
  • Country
  • Bio Fairtrade
  • Decafé
  • Supercharged


Proef bijvoorbeeld eens de volle smaak met een vleugje citrus van onze Country koffie. De pittige Classic met een vleugje chocolade en een licht bittere smaak. Of de diepe, intense smaak van de meest energieke espresso ooit: de Supercharged.

Het brandproces van onze koffiebonen

Naast de herkomst van onze koffiebonen en het samenstellen van onze bijzondere melanges bepaalt het brandproces ook voor een groot deel de smaak. Bij Cook & Boon branden we eigenhandig onze koffiebonen. Deze bonen worden ambachtelijk gebrand volgens een traditioneel brandproces. Vanuit een samenspel van de juiste temperatuur en de ideale brandtijd creëren we onze uiterst smaakvolle melanges. Nieuwsgierig naar onze unieke smaken? Bestel ze via onze webshop. Kunt u geen keuze maken? Ga dan voor het proefpakket met 250 gram Country bonen, 250 gram Original bonen, 250 gram Supercharged bonen én een espressokopje.

proefpakket.jpg

Sitemap