De lekkerste koffie op kantoor met een Jura koffiemachine

Nederlanders zijn echte koffiedrinkers. Een groot deel van onze koffie drinken we op kantoor. ‘s Ochtends een praatje maken bij het espressoapparaat schijnt zelfs een belangrijke sociale waarde te hebben voor werknemers onderling. Als werkgever wil je dan ook niet dat er rond het koffieapparaat wordt gesproken over ‘een slap bakkie pleur’. Een goede koffiemachine mag daarom op geen enkel kantoor ontbreken. Met de koffiemachines van Jura zet u eenvoudig een overheerlijke espresso, lungo of cappuccino. De Jura koffiemachines zijn met name geschikt voor midden- en kleinbedrijf.

jura.png
DE JURA IMPRESSA XJ5.jpg

De Jura Impressa XJ5

Met deze Jura koffiemachine zet u eenvoudig twee koppen tegelijk. De sterkte van uw koffie is per zetbeurt apart verstelbaar. Zo heeft u altijd een heerlijke kop koffie in de sterkte die u wenst. De stijlvolle Jura koffiemachine heeft drie verschillende keuzeopties. Hiermee heeft u keuze uit:


  • Koffie
  • Espresso
  • Ristretto


De XJ5 heeft een dubbele uitgifte functie. Hiermee kunt u twee koppen koffie tegelijk zetten. De zetsnelheid van deze Jura koffiemachine bedraagt 40 seconden. Met een koffiereservoir van 500 gram, een waterreservoir van vier liter en een grote koffiedrap lade hoeft u niet vaak te vullen of te legen. De Impressa XJ5 is een zakelijke koffieautomaat met een compact design.

De Jura Impressa XJ9

De Jura Impressa XJ9 is het pronkstuk uit de Jura Impressa-lijn. Bij dit espressoapparaat is ook de sterkte van uw koffie per zetbeurt verstelbaar. Het verschil met de XJ5 is met name het aantal keuzeopties. De Jura Impressa XJ9 heeft in totaal namelijk vijf verschillende opties:


  • Koffie
  • Espresso
  • Cappuccino
  • Latte Macchiato
  • Caffè Latte


Dankzij de melkfunctie zet u met deze machine ook heerlijke melkkoffies met microfoam melkschuim van hoge kwaliteit. Bovendien is deze Jura koffiemachine voorzien van een LED display waarmee u het apparaat eenvoudig bedient. De zetsnelheid is gelijk aan die van de Jura Impressa XJ5. Ook heeft deze koffiemachine een koffiereservoir, waterreservoir en koffiedrap lade van gelijke grootte. De Jura Impressa XJ9 is een stille volautomaat met een modern design dat goed past binnen kantoren van deze tijd.


Neem voor een aanbieding van ons totaalconcept contact met ons op.

DE JURA IMPRESSA XJ9.jpg

Sitemap