De lekkerste koffie op kantoor met een Jura koffiemachine

Nederlanders zijn echte koffiedrinkers. Een groot deel van onze koffie drinken we op kantoor. ‘s Ochtends een praatje maken bij het espressoapparaat schijnt zelfs een belangrijke sociale waarde te hebben voor werknemers onderling. Als werkgever wil je dan ook niet dat er rond het koffieapparaat wordt gesproken over ‘een slap bakkie pleur’. Een goede koffiemachine mag daarom op geen enkel kantoor ontbreken. Met de koffiemachines van Jura zet u eenvoudig een overheerlijke espresso, lungo of cappuccino. De Jura koffiemachines zijn met name geschikt voor midden- en kleinbedrijf.

jura.png
jura x8 professional.png

De Jura X8 Professional

Met de introductie van de JURA X8 brengt JURA een koffiemachine op de markt die speciaal is ontwikkeld voor locaties waar gemiddeld zo’n 80 koppen koffie per dag worden gedronken. De machine is zeer veelzijdig en gemakkelijk te bedienen. Er is keuze uit 21 specialiteiten die met één druk op de knop in het kopje stromen!Daarom is de X8 bij uitstek geschikt voor grotere kantoren, zelfbedieningslocaties en catering.Dankzij de in hoogte verstelbare dubbele uitloop kunnen zelfs twee koffiespecialiteiten tegelijk worden bereid. Ook een kan koffie en theewater van verschillende temperatuur behoren tot de mogelijkheden. De AromaG3 molen maalt de bonen zorgvuldig met behoud van het volledige aroma. Bij koffiespecialiteiten met melk wordt automatisch omgeschakeld van melk naar melkschuim. De melkuitloop bevindt zich centraal aan de voorzijde en kan eenvoudig worden gereinigd worden. Hiermee is perfecte hygiëne gegarandeerd.

De Jura Giga X3

De GIGA X3(c) is een toonbeeld van Zwitserse innovatiekracht en professionaliteit. Met een groot waterreservoir (GIGA X3) of met vaste wateraansluiting (GIGA X3c) is deze koffiemachine perfect in te zetten op locaties waar zo’n 150 kopjes koffie per dag worden gedronken.

De machine biedt een keuze uit 32 specialiteiten. Met één druk op de knop stroomt de gekozen specialiteit in het kopje! Het Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd en zorgt ervoor dat korte specialiteiten zoals ristretto en espresso op professioneel barista-niveau worden bereid. De krachtige keramische schijfmolen is voorzien van een topinnovatie: Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.©).


De GIGA X3(c) is voorzien van een speed-functie waarmee in een recordtijd een perfecte lungo kan worden bereid, dankzij een bypass voor heet water. Als basis voor een lungo wordt een krachtige espresso gebruikt. Het resultaat ervan is een heerlijke lungo met een vol aroma.

 

Neem voor een aanbieding van ons totaalconcept contact met ons op.

 

 

Cookenboon_jura giga x3.png

Sitemap