& Friends

Klanten van Cook & Boon noemen we liever vrienden van het merk. Mensen die onze passie waarderen en ons obsessie voor koffie op waarde weten te schatten. En die het niet erg vinden dat we ons zo nu en dan tot ver na levering nog willen bemoeien met de koffie. En zeker als ze zo vriendelijk zijn om een positieve referentie over ons te schrijven. Bedankt.

CEB170516-1056-fade.jpg
cookboon-mini-optimized.gif

Espresso on wheels


Als vriend bij Cook & Boon kunt u gebruik maken van onze Espresso on Wheels. Ideaal om uw event te voorzien van een perfecte espresso. Informeer naar de mogelijkheden!

“Het zijn gewoon toffe, ongedwongen, fijne en leuke gasten...met lekkere, goeie koffie!"


In Brasserie Bardot wordt sinds de oprichting Cook & Boon koffie geserveerd. Hans Molkenboer, eigenaar van Brasserie Bardot is al ongeveer 20 jaar klant van Cook & Boon. In al zijn ondernemingen heeft hij Cook & Boon geserveerd en wil niet meer anders. Nadat zijn vaste koffieman in de jaren 90 overleed, moest Hans plotseling op zoek naar een nieuw koffiemerk voor zijn restaurant. Hij heeft Cook & Boon ergens geproefd en wist meteen dat het de perfecte koffie voor zijn onderneming. De kleinschaligheid trok Hans heel erg aan. “Ook al is Cook & Boon een kleinschalige branderij, zij zijn wel ingesteld op grote horecagelegenheden zoals restaurants en hotels. Dat heb ik nodig”. De baristacursussen vindt Hans een grote pre; “Al de mensen die bij Brasserie Bardot werken krijgen meteen trainingen met betrekking tot de koffie, dat doet Cook & Boon ook”. Contacten binnen Breda vindt Hans heel belangrijk, “Het is een bepaalde gun-factor. Waarom zou ik koffie uit een andere stad halen, terwijl er ook gewoon goeie koffie gebrand wordt in Breda?”


- Hans Molkenboer

“Ik krijg in Maastricht veel complimenten over de koffie. Klanten merken dat Cook & Boon lekkere koffie is, dus dat geeft wel wat aan!”


Lumière Cinema is in september 2016 verhuisd naar een nieuwe locatie in de oude Sphinx fabrieken in Maastricht. Bij deze verhuizing werd de Lumière in een geheel nieuw jasje gegoten, daar hoorde ook een nieuwe koffie bij. Jeroen Roording vond Cook & Boon goed passen bij de uitstraling en stijl van de Lumière. “Wij liepen ook een beetje voor op de nieuwe huisstijl van Cook& Boon. Ik wilde alle servies in het zwart, dat paste gewoon veel beter bij de uitstraling van de Lumière. Toen kwam Cook & Boon met de nieuwe huisstijl, die totaal aansloot aan deze stijl.“ Jeroen Roording is al 10 jaar klant van Cook & Boon en serveerde de koffie in zijn andere ondernemingen. “Ik heb ten eerste voor Cook & Boon gekozen voor de kwaliteit van de koffie, ten tweede voor de uitstraling van het merk en ten derde vond ik de langdurige samenwerking en goeie service een groot pluspunt.”. Lumière is dé plek in Maastricht voor filmliefhebbers. Zij kunnen nu hun filmavonden afsluiten met een heerlijk kopje koffie.


- Jeroen Roording

“Onze slogan is niet voor niets: Good things happen over coffee. Dan kan een goede bak koffie niet missen.”


“Het zal daarom niet als verrassing komen dat wij kwaliteit van koffie erg belangrijk vinden.” Thijs Swinkels, oprichter van Brownies&downieS is sinds 2012 klant van Cook & Boon. Toen hij werd benaderd door Cook & Boon was de samenwerking snel rond. “Het enthousiasme en het geloof in onze formule is precies wat wij zoeken in een leverancier. Vanaf de eerste dag werken we op een prettige manier samen, staat Cook & Boon altijd voor ons klaar en denken zij mee over de ontwikkeling en het succes van onze formule.” Op dit moment heeft Brownies&downieS ruim 40 vestigingen en kunnen gasten hier genieten van de koffie van Cook & Boon. We horen alleen maar positieve geluiden en dat is voor ons het allerbelangrijkste, aldus Thijs. De duurzame en eerlijke productie van Cook & Boon sluit bovendien aan op de boodschap die Brownies&downieS overdraagt. “We dragen beide ons steentje bij aan een betere maatschappij.”


- Thijs Swinkels

Quotes


“Dankzij Cook & Boon gaat bij SuperRebel niet alleen het werkplezier en de arbeidsproductiviteit om hoog, maar zien we ook de omzet stijgen. Misschien een beetje overdreven, maar daar zijn we een reclamebureau voor. In ieder geval krijgen we vaak complimenten over onze koffie en is het een stuk drukker bij het koffiezetapparaat.”

CEB170518-1217.jpg

Sitemap