Het beste espresso apparaat van Jura volgens Cook & Boon

De Jura WE8 Professional is de nieuwste espressomachine van Jura en binnen de Jura-collectie onze favoriet. Maar wat maakt deze koffiemachine dan zo aantrekkelijk en waarom zijn wij zo enthousiast?


De Jura WE8 is een betaalbare en innovatieve volautomaat voorzien van P.E.P. (Puls-Extractie-Proces). Door het water met korte tussenpozen door de gemalen koffie te persen, ontstaat er een optimaal extractieproces. Dit geeft de koffie een volle, rijke smaak die het meest in de buurt komt van koffie gemaakt met een pistonmachine. Bent u benieuwd naar wat deze machine nog meer zo aantrekkelijk maakt? Lees dan vooral verder.Razendsnel verse koffie voor op kantoor

Met de Jura WE8 Professional bent u verzekerd van uiterst verse koffie. De Aroma G3 molen maalt slechts een kleine hoeveelheid bonen waarmee de voorraad klein blijft en dus extra vers. Op die manier blijft de smaak en aroma van de koffie veel beter behouden. Ondanks de kleine voorraad gemalen koffie hoeft u nooit lang te wachten. De molen maalt de bonen in slechts tweeëneenhalve seconde. Bovendien bepaalt u de koffiesterkte zelf. Het voordeel van de WE8 Professional ten opzichte van de WE6 is dat u met deze machine ook melkkoffies maakt.

Met de WE8 Professional heeft u keuze uit:

  • Koffie
  • Espresso
  • Cappuccino
  • Flat white
  • Latte macchiato


Een espresso apparaat met ultiem gebruiksgemak

Deze espressomachine is zo gebruiksvriendelijk dat u met slechts een druk op de knop al kunt genieten van een cappuccino of latte macchiato. Dit is mogelijk dankzij de eenvoudige One-Touch-functie. Ook het TFT-display in kleur maakt het zetten van de perfecte koffie zeer eenvoudig. Naast het aanpassen van de sterkte van de espresso heeft u ook keuze uit verschillende temperatuurniveaus. Met een waterreservoir van drie liter en een bonen capaciteit van 500 gram is deze machine geschikt voor zo’n 30 tot 60 kopjes per dag. U zet met deze machine zelfs twee kopjes tegelijkertijd. Ideaal voor een klein tot middelgroot bedrijf.


Én eenvoudig te reinigen

Het geïntegreerde spoel- en reinigingssysteem reinigt de machine voor en na het verwarmen of opschuimen van melk. Daarbij is de melkschuimer vaatwasserbestendig en geeft het Intelligent Water System een melding wanneer het waterfilter aan vervanging toe is. Dit maakt de Jura WE8 Professional ook nog eens een zeer hygiënische machine die erg makkelijk te reinigen is. En wie wilt dat nou niet?


Bent u op zoek naar een goede espresso machine voor op kantoor? Bekijk dan ook eens de Jura Impressa XJ5 en -XJ9.Sitemap